Costech Microanalytical Dumalyzer™
keemiliste elementide analüsaatorid
- Dumalyzer™ N/Protein
- Dumalyzer™ CHNS-O
- Dumalyzer™ CN

Dumalyzer™ seeria seadmete eelised
Ohutu kasutamine
Tulemuste kõrge täpsus ja reprodutseeritavus
Analüüsiprotsessi täielik automatiseerimine
Lühike analüüsiaeg
Madalad kasutuskulud
Firmasisene tarkvara
Lai valik rakendusi
Dumalyzer™ seadmete seeria sisaldab:
Dumalyzer™ seeria analüsaatorid on mõeldud orgaanilistes ja anorgaanilistes ainetes sisalduva süsiniku/vesiniku/lämmastiku/väävli/hapniku kvalitatiivseks ja kvantitatiivseks määramiseks. Näiteks ravimites, söödas, mullas, väetistes ning muudes tööstusharudes.
Lai valik kasutusalasid
Võimalus valida mõõtmisrežiime võimaldab kasutada suurt hulka standardseid analüüsitehnikaid, mis teeb Dumalyzer™ seadmetest universaalse lahenduse erinevate tööstusharude keemialaborite jaoks.
Dumalyzer™ seeria seadmete tööpõhimõte
Aine proov põletatakse hapnikus, millele järgneb põlemisproduktide eraldamine ja iga elemendi järjestikune määramine detektoriga.
Selle meetodi kasutamine koos uuenduslike tehniliste lahenduste ja Costech Microanalyticali kogenud inseneride välja töötatud firmasisese programmiga on võimaldanud saavutada Dumalyzer™ instrumentide kõrge täpsuse, automatiseerimise ja töökindluse.

Dumas’ meetodi ohutus võrreldes Kjeldahli meetodiga
-
Ei kasutata mürgiseid reaktiive.
-
Ei kasutata kõrge temperatuuriga agressiivseid lahuseid.
-
Tõmbekappi pole vaja.
Analüüsiprotsessi täielik automatiseerimine
Tulemuste kõrge täpsus ja reprodutseeritavus
Uuendusliku tuvastamismeetodi kasutamine tagab stabiilsed ja usaldusväärsed analüüsitulemused.
Dumalyzer™ tarkvara eelised
Autonoomne töö ja parameetrite salvestamine
Seade on varustatud sisemiste mikrokontrolleritega, mis salvestavad kõik analüüsiparameetrid. Kui arvuti lülitub välja, jätkab seade tööd määratud režiimis. Arvuti uuesti käivitamisel piisab “Work”-nupule vajutamisest — ei ole vaja seadeid uuesti sisestada.
Paindlik juhtimine arvutist
Kõiki tööparameetreid saab hõlpsasti seada ja muuta arvutis töötava programmi kaudu.
Kasutajasõbralik liides
Lihtne ja intuitiivne tarkvara muudab igapäevase töö mugavaks ja koolitusprotsessi kiiremaks, eriti õppe- ja mitmekesistes laborites.
Analüüsiprotsessi visuaalne jälgimine
Tulemused ja protsess kuvatakse reaalajas, arvutatakse automaatselt ning salvestatakse andmebaasi.
Paindlik aruandlus
Tulemused saab printida kohandatud protokollidena vastavalt kliendi soovile.
Regulaarne tarkvarauuendus
Tarkvara ajakohastatakse perioodiliselt vastavalt klientide vajadustele.
Iseeneslik diagnostika
Sisseehitatud enesekontrolli funktsioonid aitavad ennetada tõrkeid ja pikendavad seadme eluiga.

Rida eeliseid tehnilises ekspluatatsioonis ja täpsete tulemuste tagamine:
Lühike analüüsiaeg
Proovide optimeeritud põletamisprotsess võimaldab analüüsida suurt hulka proove minimaalse ajakuluga.
Seadme madalad kasutuskulud
Dumalyzer™ lisamaterjalid
Rakendusstandardid
Costech Microanalytical järgib rahvusvahelisi ja riiklikke analüüsistandardeid ning seega vastab analüüside kvaliteedi nõuetele.
Dumalyzer™ saab kasutada järgmiste analüüside jaoks:
Valgu määramine:
- Söödas, näiteks AOAC 990.03
- Teraviljas, näiteks AOAC 979.09, 920.87, 992.23
- Teraviljatoodetes, õliseemnetes DIN EN ISO 16634
- Lihas ja lihatoodetes, näiteks AOAC 992.15 või AOAC 928.08, § 64 LFGB L 06.00-20.
- Õlles, virdes, teraviljas õlletehastele, näiteks AOAC 997.09
- Õlletehaste linnased ja toorained, näiteks AOAC 920.53, 950.09
- Piimas ja piimatoodetes, näiteks § 64 LFGB L 01.00-60, L 02.00-24
- Piimas ja piimatoodetes – GB 5009.5-2016
- Loomasöödas – GB/T 24318-2009
- Teraviljatoodetes, õliseemnetes – GB/T 31578-2015
Lämmastiku määramine:
- Mullas (väetises), näiteks DIN 11512-20, DIN 19684-Part 4 või AOAC 973.48
- Muldade ja põllukultuuride keskkonna parandamisel
- Väetistes, näiteks AOAC 993.13, DIN EN 13654-2
- Naftas
- Kohvis
- Plastides
- Paberis
- Tubakas
- Uriinis
- Vees, näiteks DEV, H11, H28
- Tselluloosis
Analüsaatori tööpõhimõte
Valgu määramine toiduainetes: Dumas’ ja Kjeldahli meetodite võrdlus
Valgu määramine toiduainetes: Dumas’ ja Kjeldahli meetodite võrdlus (PDF)