Piimatoodete tootmine
Maksimaalne kasu piima töötlemisest koos hoolika kvaliteedikontrolliga
Piimatoodete stabiilselt kõrge kvaliteet

Valk on üks piima ja piimatoodete põhikomponente, mistõttu tarbijad vaatavad toote valikul alati proteiinisisaldust.
Seetõttu on kontroll piima ja piimatoodete valgusisalduse üle oluline tegur toote kõrge kvaliteedi ja tarbijaohutuse tagamisel. Ebapiisav valgukogus võib viidata halva kvaliteediga toorainele või vigadele tootmise tehnoloogias.

Seetõttu on piima ja piimatoodete valgusisalduse analüüs oluline toote kõrge kvaliteedi tagamisel, tarbija tervise kaitsmisel ja toodete nõuetele vastavuse tagamisel.
Näiteks
Meie Dumalyzer™ N/Protein seade sobib suurepäraselt valkude määramiseks. Sellel on kõik selleks vajalikud omadused ning see võimaldab kiiresti ja täpselt analüüsida piima, koore, jogurti ja teiste piimatoodete valgusisaldust nii tahkel kui vedelal kujul. Selle seadme kasutamine suurendab piimalaborite efektiivsust ja vähendab piimatoodete analüüsimiseks kuluvat aega.
Kuna piima ja piimatoodete valgusisaldust reguleerivad eri riikide seadused erinevalt, aitab Dumalyzer™ N/Protein tootmisel järgida nõutud standardeid ja esitada objektiivseid aruandeid.